Assemblea oberta del PSC amb la presència de José Zaragoza

PSC assemblea_oberta_des_2018_01_copyAvui al vespre a Can Raspall, a partir de les 20 h, els Socialistes de la Garriga realitzem una Assemblea Oberta sota el títol “Una Oportunitat per tothom; una oportunitat per #laGarriga”.

L'acte serà presentat pel Regidor i 1r Secretari dels Socialistes, Alex Valiente, que aprofitarà la seva intervenció per explicar quines són les prioritats del nostre grup municipal de cara als pressupostos locals pel 2019. Unes propostes de caire social i que, segons Valiente, “no deixen espai per l’ambigüitat; el govern municipal haurà de decidir si accepta les nostres propostes o no”.

Llegeix més

Comunicat de La Bordalla sobre els pressupostos participatius

bordallaLa setmana passada es van fer públiques les propostes guanyadores dels pressupostos participatius de l'Ajuntament de la Garriga pel 2019. Quina bona notícia! Dels 200.000 € pressupostats, 185.000 € aniran destinats a il·luminació de passos de vianants i millores en la seguretat viària del municipi. Estem especialment satisfets que el poble hagi posat sobre la taula aquestes mancances del municipi que suposem que l'equip de govern no deu haver estat capaç de veure durant aquest mandat.

Llegeix més

Sergi Sol: “O convertim la repressió en victòria o no guanyarem”

ERC presentacio_nov_2018La sala d’actes de Can Raspall de la Garriga ha quedat petita per la presentació del llibre Oriol Junqueras, fins que siguem lliures, celebrada aquest dimecres 28 de novembre amb la presència de l’autor, Sergi Sol, persona de confiança d’Oriol Junqueras, president d’Esquerra Republicana. L’acte, presentat per l’alcaldable Dolors Castellà i organitzat per la secció local d’Esquerra de la Garriga, també ha comptat amb la participació de Maxi Calero, amic i veí de Junqueras, del senador republicà Bernat Picornell, i del cantant Pep Picas.

Llegeix més

Odre del dia del Ple municipal de novembre de 2018

Ple LG_set_2017_OAMCAquest dimecres dia 21 de novembre de 2018, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, com sempre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. La sessió es podrà seguir en directe, presencialment o a través de l’emissora local Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

Llegeix més

Sergi Sol presenta el llibre sobre la tardor de 2017 a la Garriga

ERC llibre_Junqueras_nov_2018El col·laborador més proper del vicepresident Oriol Junqueras, Sergi Sol, presenta el llibre “Oriol Junqueras, fins que siguem lliures” el proper dimecres 28 de novembre a Can Raspall (19:30 h). La novetat editorial d’Ara Llibres explica el rerefons de tot el que va passar al voltant del Primer d'octubre de 2017.

Llegeix més

Un nou estil de govern local per a la República

Dolors Castellà_nov_2018_01De totes les conviccions que em porten a ser alcaldable de la Garriga, una de les que tinc més present és que les grans transformacions socials, i les més sòlides i duradores, son les que es fan a base de petits canvis, de petites revolucions. Així ho he constatat al llarg de la meva experiència professional dedicada a les persones i així veig el procés cap a la república catalana, i així també ho fem des de les responsabilitats a l’ajuntament de la Garriga, al Consell Comarcal i al Govern de Catalunya.

Llegeix més

Més de 50 persones de la Garriga es manifesten a Lledoners a l’acte de la campanya ‘Free’

ERC Lledoners_nov_2018_01Un autocar amb una cinquantena de persones ha assistit l’acte de la campanya ‘Free’, a Lledoners, aquest dijous 1 de novembre. Vuit autocars noliejats per la comarcal d’Esquerra Republicana han portat més de 400 persones de diferents poblacions, alhora que d’altres també han arribat al centre penitenciari de Sant Joan de Vilatorrada amb vehicles particulars.

Llegeix més

Què jutjarà el Tribunal Suprem Espanyol?

Per la_dignitat_logo_2018Publicat a El Confidencial: “¿Un juicio para coser o para separar? El Supremo debe juzgar para restablecer el orden social, con independencia del Gobierno, claro, pero también de la oposición”.

El Suprem obre judici oral als presos polítics catalans. El mateix tribunal ha establert un precedent que escandalitza el món jurídic amb rigor i s'estudiarà en facultats de Dret durant molts anys. Anul·la una sentència pròpia (se suposa que molt fonamentada i reflexionada) sobre les hipoteques, de la qual cosa no hi ha antecedents. S’ha desautoritzat a si mateix i obre la porta a ser qüestionat a partir d'ara en cada sentència. Argument? la "transcendència social i econòmica" de la mateixa.

Llegeix més

La Garriga tindrà càmeres de vigilància a les entrades del poble

Camera vigilancia_LG_2018_01Arran de la Junta de Seguretat Local d’aquest mes d’octubre, on s’hi ha repassat les dades del darrer any per tal de planificar els propers 12 mesos, s’ha fet pública la futura instal·lació de càmeres de vigilància a les rotondes de les entrades sud i nord del poble, que serviran per a registrar les matrícules dels cotxes que hi accedeixin, alimentant així una base de dades que s’assegura que s’emprarà només per a identificar delinqüents o infractors.

Llegeix més

Autocars cap a Lledoners per a exigir la llibertat dels presos polítics

ERC Free_Junqueras_nov_2018El dijous dia 1 de novembre, commemorarem el primer any de presó de Joaquim Forn i Oriol Junqueras davant la presó de Lledoners. Des de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya, estem tramitant la sortida d'autocars gratuïts des de la Garriga. Serà a les 15 h, per tal de ser al centre penitenciari de Sant Joan de Vilatorrada a les 17 h, on hi ha programat un acte multitudinari.

Llegeix més

Cal recolzar els pressupostos del PSOE?

Per la_dignitat_logo_2018El passat 14 d’octubre es va saber que el PSC no aprovaria els pressupostos del Govern “mentre la unilateralitat estigui sobre la taula”. Els socialistes de Catalunya prioritzen els interessos del PSOE d’Espanya als dels seus propis militants, votants i habitants de Catalunya. No és res de nou: van defensar el dret d'autodeterminació quan era una quimera, però quan es va haver d’aplicar, recolzaren el 155 i encara amenacen amb tornar-lo a aplicar. Caretes fora. Ara diuen que no recolzaran la Generalitat mentre hi hagi “risc d’unilateralitat”... però què ha demostrat la bilateralitat? És que potser existia? Qui és, en realitat, unilateral en incompliments constitucionals, estatutaris i pressupostaris?

Llegeix més