Festa Major_2017_CARTELL_01Aquest dilluns a la tarda ha tingut lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga la presentació oficial de la Festa Major d’enguany, que aquest 2017 cau entre dijous 27 i diumenge 30 de juliol, a més del dia 3 d’agost, festa municipal a la Garriga.

Amb gairebé 100 activitats de dia i de nit i un pressupost de 170.000 euros, tot plegat arrencarà amb el tradicional pregó, aquest cop a càrrec de l’humorista i imitador Pep Plaza, conegut per la seva particular versió de Pep Guardiola, Jordi Pujol o Boris Izaguirre, entre d’altres.

Festa Major_2017_PRESENTACIO_01També hi haurà inflables pels més menuts, festa de l’escuma, monòlegs a la fresca la nit de dijous i el programa especial de Ràdio Silenci titulat Gresca Major. Els mocadors, com els altres anys gestionats pel Rebost de Càritas, tornaran a vendre’s pel centre del poble durant els dies previs, amb la recaptació destinada a comprar menjar pel Banc d’Aliments.

Per la seva banda, el plat fort amb els concerts nocturns comptarà amb les actuacions dels osonencs Oques Grasses i La Iaia (divendres), Els amics de les arts (dissabte) i la festiva música del Va Parir Tour. Com l’any passat, es repetirà la zona de concerts de La Doma, amb fins a 6 barres i multitud de foodtrucks.

Si tens curiositat per a conèixer amb detall tots els esdeveniments que hi ha preparats, properament es faran públics la resta de detalls de la Festa Major d’enguany i es repartiran a totes les llars del municipi els programes complets.

Fotografia cedida per l'OAMC

blog comments powered by Disqus