Un mandat ben planificat

0
Divendres 3 de novembre es va presentar el PAM en una roda de premsa a l’Ajuntament de la Garriga

A principis de novembre es va presentar a la ciutadania el Pla d’Actuació Municipal (PAM), el full de ruta que es marca el govern municipal pel mandat 2023-27. D’aquest PAM s’han destacat 4 eixos; la Garriga de les persones, un territori net i sostenible, amb progrés econòmic i amb transparència i bon govern. Sota aquests eixos i les premisses de l’eficàcia, la confiança, la solvència, el diàleg, el compromís, la justícia social i la consciència ambiental. Encetem els reptes i oportunitats d’aquests pròxims 4 anys de mandat.

Un PAM que respon amb el nostre programa electoral i que recull, tanmateix, les necessitats i propostes de la ciutadania. Aquest pla se centra en les persones i en la vocació del servei públic que volem entomar com a govern al llarg del mandat. També aborda els grans reptes de futur de la Garriga tals com: el lideratge urbà, equipaments socials com el tanatori o el desenvolupament i promoció d’habitatges de lloguer social.

Després d’haver fet partícip a la ciutadania de la definició d’aquest PAM a través de trobades veïnals i la participació directa en l’elaboració d’aquest, amb l’aportació de propostes. Presentem un full de ruta consensuat i ambiciós, dedicat a fer de la Garriga un poble millor per a tota la ciutadania.

Aprofitant les dates de vacances, des de Junts volem felicitar tothom per Nadal i, com cada any amb motiu de la campanya de promoció del comerç local, us convidem a gaudir de les activitats que se celebraran i a fer les compres nadalenques a la Garriga.

Com sempre, estem a la vostra disposició i ens podeu seguir a les nostres xarxes.

Junts per la Garriga

Article anteriorLa festa del Castanyot es consolida superant totes les expectatives en la seva segona edició
Article següentActe d’obertura del 50è aniversari de la Coral Ariadna
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.