La festa del Castanyot es consolida superant totes les expectatives en la seva segona edició

0

El Ball de Gitanes de la Garriga celebra la bona acollida de la segona edició del Castanyot la nit del passat 31 d’octubre a Can Luna. Un gran nombre de persones es van apropar durant tota la celebració per gaudir de la música del grup Carrer Bòbila, i de les sessions de DJ Tiwi i DJ Graus. La festivitat va concloure amb una sessió de música electrònica amb el so de les gralles i el violí d’alguns membres de l’entitat.

L’associació es mostra molt satisfeta que la festa es vagi consolidant al municipi després que s’hagin superat les expectatives inicials. Des de la colla s’espera que ja sigui un dels actes fixes de la programació local els propers anys. El grup es va organitzar per oferir un espai autogestionat per donar resposta a qualsevol agressió i, alhora, ja treballa per oferir espais segurs en totes les celebracions. 

Ball de Gitanes de la Garriga

Article anteriorL’Agrupació Sardanista La Garriga insereix un clau votiu a Montserrat
Article següentUn mandat ben planificat
Tradició, música i festa. Omplim les places i els carrers de la Garriga per Carnestoltes. Grup de joves que volen tornar el Ball de Gitanes al poble

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.