El Ball de Gitanes de la Garriga torna a celebrar El Castanyot el 31 d’octubre

0

El Castanyot és el nom amb què l’entitat Ball de Gitanes de la Garriga va batejar l’any passat la festa de la Castanyada que organitza la colla i que es portarà a terme la nit del 31 d’octubre a Can Luna, la Garriga. 

L’associació de dansa tradicional manté la voluntat de recuperar la festivitat de la Castanyada al municipi amb música i una gran festa, amb l’objectiu d’amenitzar una de les nits més icòniques de l’any. Amb tot, l’acte té un altre objectiu clau pel Ball de Gitanes de la Garriga: aconseguir diners per poder finançar les activitats de la colla i, especialment, la programació dels 200 anys del Ball de Gitanes, que es commemorarà el febrer del 2024. 

El Castanyot se celebrarà el proper dia 31 d’octubre a partir de dos quarts de dotze de la nit a Can Luna, a la Garriga, i comptarà amb l’actuació del grup Carrer Bòbila, que amenitzarà la nit per començar. I el vespre continuarà amb dos punxadiscos (PD): DJ Tiwi i DJ Graus. A més, hi haurà una sorpresa final que de ben segur farà gaudir als assistents a la festa. L’entrada és gratuïta i es realitzarà un servei de barra amb begudes a preus populars. 

Des del Ball de Gitanes de la Garriga s’anima a tothom a venir a ballar a El Castanyot. US HI ESPEREM! 

Ball de Gitanes La Garriga 

Article anteriorPresentació dels actes del 50è Aniversari de la Coral Ariadna
Article següentL’Agrupació Sardanista La Garriga insereix un clau votiu a Montserrat
Tradició, música i festa. Omplim les places i els carrers de la Garriga per Carnestoltes. Grup de joves que volen tornar el Ball de Gitanes al poble

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.