Presentació dels actes del 50è Aniversari de la Coral Ariadna

0

La Coral Ariadna ens acostem a l’inici del nostre 50è Aniversari i volem començar a fer-ne ressò, perquè pugueu comprovar que la nostra entitat està treballant de valent per poder celebrar amb tots vosaltres aquesta efemèride de la manera més brillant i entranyable possible.

Per aquest motiu, el proper diumenge 29 d’octubre de 2023 a les 12 del migdia farem un acte a Can Luna on presentarem totes les activitats i concerts previstos per al 2024, any del cinquantenari. A banda, la coral interpretarà 3 de les primeres cançons del seu arxiu i reviurem d’una forma divertida els nostres inicis.

Totes les activitats i concerts que preparem seran molt interessants, però de ben segur no serà complet si no podem comptar amb tota la gent que ha format part de La Coral Ariadna i ha treballat perquè l’entitat aconseguís els objectius que la seva història li reconeix durant aquests cinquanta anys de vida.

És el nostre desig poder comptar amb l’assistència de tothom, també dels ex cantaires, però el temps ha passat i no disposem dels contactes de tots ells.

Tant si heu format part de la coral com si no i voleu conèixer de primera mà les activitats d’aquest Cinquantè Aniversari, us esperem a Can Luna el dia 29. I si voleu que us anem informant personalment de cada una d’elles, si us plau, contacteu amb nosaltres a 74coralariadna@gmail.com.

Us hi esperem a tots.

Lluis Barbé, Coral Ariadna

Article anteriorPresentació del llibre ‘A la recerca de l’obra perduda’, d’Albert Velasco
Article següentEl Ball de Gitanes de la Garriga torna a celebrar El Castanyot el 31 d’octubre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.