100 dies pel canvi

0

El 29 de juny, un mes després de les eleccions municipals, el nou equip de govern presentava el Decàleg dels 100 primers dies i l’objectiu de presentar un Pla d’Actuació Municipal (PAM) amb participació de la ciutadania. Ens congratulem que els compromisos de l’equip de govern es duen a terme. 

Com va dir l’alcaldessa Meritxell Budó: “Governarem per i amb la ciutadania”

Aquest PAM és un full de ruta viu dels objectius i compromisos de la legislatura i a la vegada una forma de bon govern i transparència per assolir tots plegats el que ens hem proposat: habitatge social de lloguer, un nou tanatori, una piscina municipal com a refugi climàtic, uns carrers i entorn més nets i endreçats, una aposta decidida per lluitar contra el canvi climàtic, per la sostenibilitat i per ser un govern obert, proper i transparent, són sols algunes de les prioritats d’aquesta legislatura. 

També una ordenança de civisme que comptarà amb la participació de les escoles i veïns, que sigui a la vegada una oportunitat per transmetre positivament a tota la ciutadania la necessitat de cuidar i preservar el nostre entorn, els nostres carrers i la convivència, i si cal, penalitzar aquelles actituds incíviques que malauradament existeixen a la Garriga. 

Aprofitem aquestes línies per desitjar un bon curs escolar als alumnes, direccions i famílies! Com sempre, estem a la vostra disposició i ens podeu escriure i seguir a les nostres xarxes socials.

Junts per la Garriga

Article anteriorCondol per la mort del regidor Eduard Vilà i Rocafort
Article següentSuma’t a la Coral Ariadna en el seu 50è aniversari
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.