Maria Nicolau apadrina la nova temporada de Ràdio Silenci

0
Imatge de Viquipèdia

Ràdio Silenci va estrenar el passat 4 de setembre la temporada 2023-2024 amb la posada en marxa dels informatius. La graella es complementarà el dilluns 2 d’octubre amb l’inici dels espais fets pels més de setanta col·laboradors de la ràdio municipal de la Garriga. Una nova programació, amb diverses novetats, que es presentarà en societat el mateix dilluns 2 d’octubre a les set del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament, amb la presència de la padrina de la temporada: la mediàtica cuinera garriguenca Maria Nicolau, col·laboradora habitual de TV3 i Catalunya Ràdio i autora de l’exitós llibre Cuina! O barbàrie (Ara Llibres, 2022). De fet, aquesta mateixa tardor, Nicolau estrenarà programa propi a TV3: Cuina salvatge, un format exclusivament digital pensat per introduir la generació TikTok als fogons. La xef, a més, va ser una de les impulsores de Ràdio Silenci: l’any 2000 va formar part de la primera junta de l’associació Amics de Ràdio Silenci.

L’acte de presentació de la nova graella de la ràdio municipal de la Garriga, obert a tothom (amb entrada per les dependències de la policia local), s’emetrà en directe de 7 a 8 del vespre pel 107.4 de la FM, la TDT, la pàgina web radiosilenci.cat i l’aplicació per a dispositius mòbils de Ràdio Silenci. Els presents, a més de conèixer totes les novetats de la temporada 2023-2024, podran fer preguntes a la cuinera Maria Nicolau. Pel que fa a les novetats, hi ha la incorporació de sis nous espais (entre els quals el cultural 35/45, amb Laura Peña) i el retorn dels alumnes de l’escola internacional SEK la Garriga, que faran un pòdcasts mensual. En total, l’emissora emetrà 22 programes i 15 càpsules temàtiques de producció pròpia.

Ràdio Silenci

Article anteriorEstrena de la pel·lícula d’animació Astres immòbils
Article següentCondol per la mort del regidor Eduard Vilà i Rocafort
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.