Moció per penjar la bandera estelada al balcó de l’ajuntament

0

La bandera estelada és un símbol que transcendeix els partits i les organitzacions polítiques i ha esdevingut una lluita per l’alliberament social i nacional dels Països Catalans.

Cal recordar que, en els anteriors resultats de les eleccions municipals del passat mes de maig, els vots dels partits independentistes a la Garriga van sumar una clara majoria: un 65,99% dels vots emesos. Aquests resultats, igual que els dels comicis anteriors, mostren que la majoria de la població de la Garriga està a favor de la independència.

Sabem que penjar l’estelada al balcó és un acte simbòlic, però també sabem que és un acte molt important per visibilitzar la situació de dominació política, d’arraconament lingüístic de la llengua catalana, de finançament profundament injust de les institucions i de la repressió constant que implica la pertinença al regne d’Espanya contra la voluntat del poble català.

Per tot això, i també per a fer valdre la tasca des de la societat civil organitzada a la Garriga en pro de la independència de Catalunya, instem al govern municipal a penjar la bandera estelada a la façana frontal de l’Ajuntament de la Garriga, així com a comprometre’s a no penjar la bandera espanyola ni cap retrat del rei a cap edifici públic del nostre municipi.

CUP La Garriga

Article anteriorNou càsting pels Pastorets d’enguany
Article següentEstrena de la pel·lícula d’animació Astres immòbils
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.