Estrena de la pel·lícula d’animació Astres immòbils

Dissabte 30 de setembre a les 12.00 h, al Cine Alhambra. L’imaginari de la pel·lícula traspassarà la pantalla per convidar al públic a participar d’un espectacle col·lectiu

0

Astres immòbils és un conjunt de 3 curtmetratges que ens  transporten a universos visuals únics mitjançant el simbolisme dels colors i les formes.

Un programa de curtmetratges que ens obre una porta a descobrir nous mons des de l’assertivitat, l’escolta i el respecte mutu a través de les històries que li donen vida. Parla d’infàncies entre dues cultures, de les barreres lingüístiques en les famílies emigrants, de com els rols pares/fills es poden invertir, de les pors i, finalment, de l’amistat per sobre de totes les diferències.

Astres immòbils coneixem la Chenghua, una nena de nou anys a qui li toca assumir la responsabilitat de fer de traductora per als seus pares, d’origen xinès, i busca evadir-se amb la seva afició per l’espai; a Luce i la roca descobrim l’amistat entre dos personatges que, tot i semblar no tenir res en comú, s’enfronten junts a la seva por al desconegut; a la faula El naixement dels oasis una serp de sang freda i un camell de sang massa calenta es fan amics fins al final dels seus dies.

En conjunt, aquestes històries conviden a reflexionar sobre la importància de la convivència  i la superació dels obstacles, alhora que ens endinsen en uns mons plens de simbolisme i emoció.

Els primers caps de setmana d’estrena de Astres immòbils, una sèrie de cinemes catalans acolliran un espectacle participatiu conduït per l’equip del Kinosaure amb la participació de l’actriu Berta Graells.

Dissabte 30 de setembre a les 12.00 h, al Cine Alhambra

L’imaginari de la pel·lícula traspassarà la pantalla per convidar al públic a participar d’un espectacle col·lectiu.

Astres immòbils tanca la sèrie de tres programes de curtmetratges format per La barca del vent i L’illa dels ocells. Cada un d’ells compta amb un migmetratge protagonitzat per una nena d’edat preadolescent, conformant així una trilogia d’històries iniciàtiques d’heroïnes contemporànies que contemporànies que hem estrenat al llarg de 2022 i 2023.

Pack Màgic

Article anteriorMoció per penjar la bandera estelada al balcó de l’ajuntament
Article següentMaria Nicolau apadrina la nova temporada de Ràdio Silenci
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.