Retorna la Festa del barri de Sant Roc de la Garriga

0

Els veïns i amics del barri de Sant Roc de la Garriga tornen a organitzar la festa del barri, el proper dissabte 2 de setembre. La festa, organitzada per tercer any consecutiu, tindrà lloc a la plaça de l’Església. L’activitat principal serà un sopar popular que, servit pel Bar la Plaça, començarà a les 9 del vespre. Abans però, hi haurà contes per als més petits a càrrec d’Eva Beltran i Julieta Sunyol amb una vetllada anomenada ‘Contes a la vora del Roc’. La comissió obsequiarà també a tots els infants que s’anomenin Roc.

Després del sopar hi haurà una quina popular i una mica de música per acabar la jornada. L’endemà es farà la missa en honor al Sant, a la parròquia de Sant Esteve, a les 11.30 hores. 

Com a novetat, enguany la comissió de festes ha reunit un recull de fotografies, tant antigues com de la recuperació de la festa i restauració de la capella, que s’exposen en un local de la plaça, per fer memòria de tot el que s’ha fet els darrers anys.

Comissió Sant Roc La Garriga

Article anteriorResposta de l’ANC al comunicat de Junts
Article següent66è Aplec de la Sardana de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.