La Garriga inicia la celebració del centenari de la creació de la primera entitat sardanista local

0

Aquest dissabte 1 de juliol, l’Agrupació Sardanista la Garriga organitza ‘La Nit del centenari’, una vetllada especial que donarà inici a la commemoració de la creació del Foment de la Sardana de la Garriga, la que va ser la primera associació sardanista garriguenca, fundada l’any 1923.

Per aquest motiu, l’entitat ha organitzat un reguitzell d’actes per donar relleu a aquesta commemoració el proper dissabte 1 de juliol. Els actes començaran prop de les 8 del vespre amb un repic de campanes i amb una cercavila de les diferents entitats de cultura i balls populars garriguencs, que des del campanar, faran una petita cercavila pel carrer de Cardedeu, Sant Ramon, Calàbria fins arribar a la plaça de l’església.

La celebració continuarà amb un sopar popular que comptarà amb desenes d’assistents i que donarà pas a la ballada i mitja de sardanes que oferirà la cobla Bisbal Jove a la plaça de l’església. Un dels punts singulars de la ballada serà l’estrena de la sardana ELVIRETA del compositor garriguenc Carles Riba Baños. És la primera sardana que ha escrit aquest jove i que ha volgut dedicar a al seva àvia en motiu del seu 80è aniversari. Una altra de les singularitats serà la interpretació de la famosa sardana Coti x Coti, del Grup The Tyets amb arranjament de Xavier Ventosa.

A la mitja, part, se servirà coca i cava per a tothom i la ballada clourà amb el tradicional ball de rams.

Durant la ballada es presentarà la nova imatge corporativa de l’entitat. Amb un roll up i diferents programes de mà, es pretén donar a conèixer les activitats de l’Agrupació Sardanista i així sumar nous socis per tal d’ampliar la seva base social.

L’Agrupació Sardanista la Garriga continuarà durant el 2023 i el 2024 organitzant diferents actes per commemorar aquest aniversari.

Agrupació Sardanista La Garriga

Article anteriorMai més amb el nostre vot
Article següentMor la benedictina Rosa Julibert, priora de Puiggraciós durant mig segle
L'Agrupació Sardanista la Garriga fomenta la sardana i la música de cobla al nostre poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.