Missatge de comiat de l’alcaldessa Dolors Castellà

0

Garriguenques i garriguencs,

M’adreço a vosaltres per acomiadar-me com a alcaldessa de la Garriga. 

En primer lloc, vull agrair-vos la confiança que em vàreu donar fa quatre anys. He pogut exercir un dels encàrrecs més gratificants de la meva carrera perquè m’ha permès treballar per la gent de la Garriga i iniciar un munt de projectes transformadors al poble. 

Me’n vaig satisfeta per la ingent feina que l’equip d’Esquerra Republicana ha fet per al poble. 

Crec que en aquests quatre anys hem fet transformacions que deixaran petjada, una petjada positiva, per al futur del poble. No m’hi esplaiaré perquè durant la campanya electoral hem reiterat prou tot el que hem fet. Simplement, dir-vos que totes les nostres accions han estat pensades partint de la base dels valors republicans de la igualtat i del repartiment equitatiu de tots els recursos. La mirada pel bé comú, la mirada republicana, és el que més ens omple d’orgull en aquesta etapa en què hem posat els fonaments d’una nova Garriga. I esperem que tot això no quedi en no res.

Tanmateix, els resultats electorals no concorden amb aquest balanç. Per això jo mateixa i tres persones més de les que hem estat al govern hem assumit la nostra responsabilitat i hem renunciat a continuar formant part del consistori, malgrat la nostra voluntat de seguir treballant pel poble des de l’ajuntament. Professionalment, tornarem als nostres llocs, però personalment, i com a garriguenques i garriguencs seguirem implicats en el futur del poble i també en el projecte republicà per Catalunya. 

Si aquest mandat que deixem ja ha estat ple de contratemps i d’avisos, venen temps complexos. D’entrada, tenim un escenari ple d’incerteses: la crisi climàtica, els canvis econòmics, la guerra a l’est d’Europa… tot això afecta la Garriga. 

Davant d’això, la gent ha triat, legítimament, propostes polítiques conservadores que apel·len a l’ordre: ens preocupa aquest gir cap a la dreta que, amb missatges simples i les apel·lacions als interessos individuals, tenen més capacitat de seducció que la idea del bé comú, que per nosaltres és el fonament de la política, especialment la local.

Mirarem de donar resposta als nous temps, i començarem amb noves cares, amb nous projectes. La gent d’Esquerra sempre hi serem. Portem més de 90 anys sent-hi, des de la proclamació de la república a la Garriga per part de Josep Figueras i Lluís Viñas.

Des d’aquestes línies m’acomiado de tothom amb qui he pogut tractar al llarg d’aquests quatre anys: els companys i companyes de consistori, tota la gent que treballa a l’ajuntament, membres i responsables d’entitats, empreses i comerços de la Garriga, ciutadanes i ciutadans que s’han adreçat a mi per motius diversos… gràcies de tot cor per tot.

I només em queda desitjar encerts al nou equip de govern i a tot el consistori que comença un nou mandat. Visca la Garriga i visca Catalunya lliure!

Dolors Castellà i Puig, ERC La Garriga

Article anteriorEl Ple de constitució del nou ajuntament tindrà lloc aquest dissabte
Article següentMeritxell Budó pren possessió com a nova alcaldessa de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.