Junts i PSC signen un acord de governança per al mandat 2023-2027

0

Les assemblees de les dues formacions polítiques han donat llum verda a formalitzar un pacte de govern i fer alcaldessa de la ciutat a la líder de la formació guanyadora de les eleccions del 28M, Meritxell Budó, de Junts, el proper dissabte 17 de juny, en el Ple municipal que se celebrarà a l’auditori de l’escola municipal de música a les 12 h.

L’acord arriba després d’algunes trobades de treball entre els equips negociadors d’ambdues formacions, fruit d’un diàleg tranquil i un debat profund sobre les propostes programàtiques i els temes principals que centraran aquesta legislatura a la Garriga. El govern de la Garriga sumarà els 8 regidors de Junts i els 2 regidors del PSC.

El pacte, que suma majoria amb 10 dels 17 regidors, permetrà l’estabilitat, l’eficiència i la força necessàries per encarar els reptes que la Garriga ha d’assolir al llarg d’aquest mandat.

En els propers dies, Junts i el PSC presentarem conjuntament en roda de premsa el contingut del pacte de govern per aquesta legislatura, així com l’estructura de govern i les persones que ocuparan les diferents responsabilitats.

Meritxell Budó i Pla, Junts per la Garriga

Àlex Valiente Almazán, PSC La Garriga

Article anteriorPresentació d’obres i projectes de final de cicle de l’EMAD
Article següentEl Ple de constitució del nou ajuntament tindrà lloc aquest dissabte
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.