Presentació d’obres i projectes de final de cicle de l’EMAD

Del 13 al 16 juny a Can Luna, tindran lloc les presentacions d’obres finals i projectes integrats del curs 2022/2023. Són els projectes que reuneixen els coneixements adquirits per l’alumnat del PFI i dels cicles formatius d’art i disseny de l’EMAD

0

Els assistents podran veure una mostra dels estudis que s’imparteixen a l’EMAD i gaudiran de la qualitat dels projectes de l’alumnat.

  • Obres finals Creació d’Objecte i Moble, COM, dimarts 13 de juny, a les 9.00 h.
  • Projectes integrats Gràfica publicitària, dimarts 13 de juny, a les 15.00 h.
  • Obres finals PFI en treballs de fusteria i instal·lació de mobles, dimecres 14 de juny, a les 9.00 h.
  • Obres finals Assistència al producte gràfic interactiu, dijous 15 i divendres 16 de juny, a les 9.00 h.
  • Projectes integrats Gràfica interactiva, dijous 15 de juny, a les 15 h.

Les obres finals de Creació d’Objecte i Moble, COM, són els resultats de crear els mobles expositius per als establiments de la Garriga: Llibreria Strogoff, Can Grau, La veu d’ànima, El punt creatiu i Fleca 158. El cicle formatiu té com a objectiu formar professionals polivalents amb coneixements relatius al desenvolupament de projectes de disseny: ideació, maquetes, plànols amb eines digitals de l’entorn Cad i construcció de prototips en el taller de creació d’objectes i mobles.

Les obres finals del cicle de grau mitjà Assistència al producte gràfic aquest curs porten el nom de “… Official Site”. Són les webs corporatives d’un intèrpret o una banda musical escollida per cada alumne/a. En aquest cicle l’alumnat aprèn els fonaments del disseny i els recursos gràfics i tecnològics aplicats a dos àmbits del disseny digital: Desenvolupament de pàgines web i Edició de productes audiovisuals.

Els projectes de Gràfica interactiva són dissenys d’Apps de temàtica diversa segons les preferències de cada alumne/a. Aquest cicle està orientat a la creació de productes de comunicació visual interactiva: disseny i desenvolupament web, App per a dispositius mòbils, publicacions digitals i edició audiovisual.

Pel que fa al cicle formatiu de Gràfica publicitària podreu veure projectes d’imatge corporativa i de disseny editorial. Aquest cicle està orientat a la creació de productes de comunicació gràfica i visual com, disseny de marques, elements publicitaris impresos i audiovisuals, productes editorials, packàgings i senyalística a partir d’una base sòlida dels fonaments del disseny i de la tipografia.

EMAD Escola Municipal d’Art i Disseny

Article anteriorEs recuperen els fanals de la Processó de Corpus
Article següentJunts i PSC signen un acord de governança per al mandat 2023-2027
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.