Es recuperen els fanals de la Processó de Corpus

0

Una altra de les novetats d’enguany a la Festa de Corpus serà la recuperació dels dos fanals quasi centenaris que fa anys participaven a la Processó de diumenge. Durant les darreres setmanes s’han restaurat i netejat els dos fanals que durant anys ha romàs semioblidats dins del campanar de la parròquia de Sant Esteve.

D’aquesta manera, s’embellirà el pas de la processó amb els fanals, que, portats per dues persones, acompanyaran el tàlem i el Santíssim Sagrament durant la processó de diumenge.

Es tracta de dos fanals artesans de metall, cadascun amb 6 finestres que permeten veure l’espelma interior. Cada fanal està rematat amb una creu a la part superior, i se subjecten sobre un pal-bastó de fusta que permet portar-los a mà, com una creu.

La tasca ha estat realitzada per voluntaris de la festa i de la Parròquia que durant les darreres setmanes han fet les tasques de restauració del metall, dels vidres i de la fusta a fi i efecte de posar-los al dia per tornar a sortir a la processó com si fossin nous.

Article anteriorComunicat sobre la constitució del consistori per al mandat 2023-2027
Article següentPresentació d’obres i projectes de final de cicle de l’EMAD
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.