Comunicat sobre la constitució del consistori per al mandat 2023-2027

0
  • Un cop reconeguts els resultats de les eleccions municipals del 28 de maig del 2023, l’alcaldessa Dolors Castellà i Puig, cap de llista d’Esquerra Republicana la Garriga, renuncia a l’acta de regidora per al proper mandat;
  • Tampoc no assumiran la seva representació els números 2, 3 i 4 de la candidatura: Lluís Marco, Neus Marrodán i Lluís ‘Pote’ Rodríguez, regidors del mandat anterior;
  • Els quatre candidats consideren que una notòria majoria ha suspès la seva gestió al capdavant de l’equip de govern, per la qual cosa cal assumir responsabilitats i renovar el projecte republicà per la Garriga; 
  • Esquerra la Garriga ha d’iniciar una nova etapa a partir de la representació obtinguda i amb noves persones al capdavant. La llista electoral, tal com hem dit al llarg de la campanya, està plena de talent, i per això queda garantida la bona defensa dels valors i del model de poble republicà;
  • Txell Catalan Baldich i Anna Cuadrado Amorós recolliran l’acta de regidores i formaran el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya. Txell Catalan roman al consistori per aportar l’experiència obtinguda al mandat anterior i facilitar la renovació de l’equip;
  • Esquerra reclama la comprensió dels votants que han dipositat la confiança personal en la capçalera de la llista. La renúncia respon a la voluntat de correspondre a la gent que en un futur ha de tornar a votar la candidatura republicana;
  • Txell Catalan i Anna Cuadrado comptaran amb el suport de tota la candidatura, i defensaran amb la màxima ambició el projecte republicà durant el mandat que comença. L’experiència de govern del grup republicà permetrà fer un seguiment detallat del nou rumb de l’ajuntament. En el mandat sortint s’han iniciat molts projectes beneficiosos pel poble i que s’han de materialitzar els propers mesos;
  • Esquerra seguirà treballant per un poble sostenible, per la qualitat de vida per a tothom, l’equitat social, la prosperitat econòmica i la vitalitat cultural del poble;
  • Els resultats obtinguts i la voluntat d’encetar una nova relació a l’electorat emplacen Esquerra Republicana de la Garriga a fer una oposició responsable i constructiva, com no pot ser d’altra manera. Per tant, el grup municipal republicà no entrarà al govern de l’ajuntament.

ERC La Garriga

Article anteriorUnes eleccions més transcendents del que semblava
Article següentEs recuperen els fanals de la Processó de Corpus

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.