Petits Encants Market es reubica a la Masia de Can Noguera

0

La Masia de Can Noguera s’estrena, després de molts anys tancada, al final de barri de Can Noguera. Segur que molta gent hi ha passat però com que fa temps que no hi havia moviment, semblava ser un lloc oblidat…

Aquest mes de juny, però, obren les seves portes a tothom! Petits Encants Market, que sempre busquem llocs especials i amb encant on ubicar-nos, celebrarem als jardins d’aquesta fantàstica masia del segle XIV, Patrimoni Cultural, la primera edició d’una nova etapa en aquest espai.

Serà un mercat amb 15 marques emprenedores, grups de música i gastronomia locals i tallers per a tots els públics: un tast de vins, pintura tèxtil, fang i benestar; barres amb cervesa de KOM Beer i El Pessic, el menjar sobre rodes de Can Candelich i la música de Creepy Ponies, Marta Mendes i Tokets. Tot plegat, producte 100% local!

Així doncs, ens fa especial il·lusió poder iniciar com a Petits Encants Market aquest projecte, que volem que tingui una gran trajectòria i que sigui només l’inici d’una consolidació a la Masia de Can Noguera. Volem celebrar-ho tal i com havíem planificat fer-ho a Can Luna. Volem ser un referent a la zona, aprofitant la bona acollida que sempre ha tingut la nostra proposta a la Garriga.

Us hi esperem el dissabte i el diumenge 3 i 4 de juny, de 10 a 20 h.

Petits Encants Market

Article anteriorComunicat en relació amb els resultats de les eleccions municipals 2023
Article següentEl Corpus Christi, element clau per la identitat festiva catalana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.