Missatge de final de campanya de l’alcaldessa Dolors Castellà

0

Aquest diumenge et demano el vot perquè volem consolidar tot el que hem fet al primer mandat i mantenir el nostre compromís amb la Garriga.

Hem treballat intensament per tenir a punt els projectes que ara tothom té al seu programa: el tanatori, les noves fases a Can Luna i la preservació del nostre territori tal com el coneixem.

Aquests propers anys continuarem la transformació verda a la Garriga: hem demostrat valentia i bons resultats amb el porta a porta, i ara s’acosta la Comunitat Energètica Local, la gestió de l’aigua i la mobilitat sostenible, perquè aquest serà el mandat del desdoblament de la via del tren i d’implantar un nou model a la Garriga, a peu, en bicicleta i en cotxe.

També serà el mandat de fer habitatge social, que és molt més que fer nous edificis! Seguirem lluitant contra els desnonaments al nostre poble. I també començarem a construir el parc Can Terrers. Un espai per a joves, infants, famílies i esportistes, com ha de ser, obert a tothom.

I finalment, una reflexió personal: aquest darrers 4 anys hem treballat durament, amb tu i per tu: és imprescindible tornar a quedar primers, ser la força més votada per poder liderar un govern fort i estable. Fes que el teu vot sigui el més útil de tots.

Em comprometo a quedar-me a treballar a la Garriga i per la Garriga, al capdavant del meu equip. I, és clar, carregats d’ideologia d’esquerres, republicana i compromesos amb la lluita nacional de Catalunya!

Aquest diumenge, posa la Garriga en bones mans, fes-nos confiança!

ERC La Garriga

Article anteriorLes candidates de la CUP – la Garriga responen a les preguntes del poble
Article següentJunts frega la majoria absoluta, 100% sorprèn i ERC s’enfonsa

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.