Les candidates de la CUP – la Garriga responen a les preguntes del poble

La CUP - la Garriga tanca aquest divendres la campanya amb el concurs "PRESSING CUP"

0

La CUP – la Garriga tancarà la campanya per a les eleccions del 28 de maig amb un concurs en el qual participaran les candidates i porta per títol: “PRESSING CUP”. Tindrà lloc a les 9 del vespre a l’Auditori de Música i s’allargarà amb un sopar de carmanyola, begudes i música.

Les candidates Francesc Boixader, Marta Folch i Eulàlia Casas s’enfrontaran a les preguntes que facin les persones del públic. Un repte que hauran de demostrar poder superar, però comptaran també amb tres comodins per aconseguir-ho: el de la trucada, el del públic i la possibilitat de passar la pregunta a una altra candidata.

L’acte és obert a tothom i qui vulgui hi pot portar el sopar per allargar el vespre; allà hi haurà servei de barra amb begudes i després de l’esperat concurs hi haurà música.

La CUP – la Garriga tanca així els actes de la campanya per a les eleccions municipals d’aquest maig. Des de l’organització anticapitalista s’han fet actes per explicar a tothom les seves propostes per a la Garriga que passen per al retorn de la sobirania al poble amb la municipalització d’alguns serveis com l’aigua, el servei de neteja viària o de les instal·lacions municipals; la transformació urbanística per a prioritzar els desplaçaments a peu i en bici; la inversió en habitatge públic o bé l’aprovació d’una nova ordenança que garanteixi la protecció animal.

CUP La Garriga

Article anterior“La Garriga necessita un projecte realista, que treballi en el present, preparant el nostre futur: això és la Garriga 2030”
Article següentMissatge de final de campanya de l’alcaldessa Dolors Castellà
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.