Ordre del dia del Ple municipal de maig de 2023

0
Fotografia del Ple municipal de maig 2021 - Autor: Ajuntament de la Garriga

El dimecres 24 de maig de 2023 a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga a la Sala Polivalent de Can Luna, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. Qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta de la sessió anterior.

2. Donar compte al Ple de les resolucions d’alcaldia i els acords de la JGL des del dia 17 d’abril i fins el dia 14 de maig de 2023. 

3. Donar compte al Ple de l’informe de la Intervenció relatiu a la remissió de dades al Ministeri d’Hisenda de l’execució del pressupost del primer trimestre del 2023. 

4. Donar compte al Ple de l’acord adoptat pel Ple de la Diputació de Barcelona, en data 27/4/2023 referent al traspàs de titularitat, a favor de l’Ajuntament de la Garriga, del tram de la carretera BP-5107. 

5. Donar compte al Ple de l’aprovació inicial de la Modificació Puntual del Pla General d’Ordenació municipal a l’àmbit de la nau Feliubadaló, a l’Ametlla del Vallès.

6. Donar compte al Ple de l’aprovació definitiva de la modificació puntal del PGOM B5 Can Violí. 

7. Retorn de la garantia definitiva del contracte de serveis de neteja de les dependències municipals. 

8. Confiscació parcial de la garantia definitiva del contracte de gestió del servei públic de recollida i transport d’escombraries i recollida i neteja del mercat setmanal de la Garriga. 

9. Interpretació del contracte de concessió del servei de les piscines municipals en relació al cobrament del cost dels accessos a la piscina d’estiu dels infants del casal Quercus i incoació d’expedient de reintegrament del pagament indegut de les factures. 

10. Aprovació baixa de drets reconeguts d’exercicis anteriors. 

11. Expedient de modificació de crèdit número 2023/18. Modalitat crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb baixes de crèdit. 

12. Expedient de modificació de crèdit número 2023/19. Modalitat suplement de crèdit finançat amb baixes de crèdit i romanent de tresoreria per a despeses generals. 

13. Aprovació de la massa salarial del personal laboral de l’Ajuntament i de l’OAMC. 

14. Modificació de la Plantilla de personal de l’Ajuntament de la Garriga de l’any 2023. 

15. Modificació de la Relació de Llocs de Treball. Març 2023. 

16. Aprovació de l’increment del 2,5% de les retribucions del personal de l’Ajuntament de la Garriga i de l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació amb efectes a partir del 1/01/2023. 

17. Aprovació del Protocol addicional al Conveni per a l’elaboració, la concertació, l’execució i el finançament de polítiques públiques de turisme, per a l’any 2023, que inclou el Pla d’Accions 2023. 

Informes de l’alcaldia

Mocions

18. Precs i preguntes

Article anteriorLa campanya de la nostra vida
Article següentEstimo la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.