Estimo la Garriga

Per la Garriga que volem

0

Benvolguda garriguenca, benvolgut garriguenc,

A pocs dies de les eleccions municipals t’adreço aquestes breus paraules per demanar-te que el proper 28 de maig vagis a votar. Les eleccions municipals són cabdals ja que representen aquella política de servei directe a la ciutadania, que transforma i fa avançar els nostres municipis, la que ens interpel·la directament i gestiona el dia a dia del nostre municipi. I perquè Catalunya també es construeix des dels ajuntaments. 

Des de Junts creiem en la política, la bona política, la política com a servei públic, com a eina necessària per fer avançar el nostre poble, per contribuir en el creixement econòmic de la ciutat, per fer realitat la creació d’habitatge públic, invertir en innovació sostenible, i per mantenir els estàndards de qualitat que la Garriga necessita en neteja i manteniment de l’espai públic. 

Vivim en un moment de canvi. Volem deixar enrere la cultura de la queixa, de la paràlisi, hem d’anar per feina, i des de Junts per la Garriga volem anar per feina.

Cal coneixement, rigor i una bona gestió per governar el nostre poble i imaginar les possibilitats de la Garriga del futur. Un futur que ha de començar ara. Un futur que hem de fer entre tots. 

Compto amb un gran equip per fer de la Garriga el millor poble, per a tots i cadascun de nosaltres. Per a aquells que hi vivim, treballem, estudiem, formem la nostra família i impulsem projectes per generar prosperitat. 

Farem de la Garriga un poble compromès amb la seva gent, amb l’entorn, modern, referent, sostenible, pròsper, pioner, solidari, amable, net. Una Garriga que en il·lusioni de nou.

Per això et demano que ens facis confiança, et demano el teu vot.

Moltes gràcies,

Meritxell Budó i Pla, Junts per la Garriga

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.