‘Estimo la Garriga’. Presentació del programa electoral

0

Presentem el programa electoral de Junts a les eleccions municipals del 28 de maig. Un programa i un projecte que encapçala la candidata a l’alcaldia Meritxell Budó juntament amb 21 garriguencs i garriguenques, 11 homes i 10 dones.

Els uneix l’estima per la Garriga, una estima que, igual que molts de vosaltres, compartim.

Un programa que aposta amb realisme i il·lusió pel talent i el progrés del nostre poble. Fet escoltant la ciutadania, les entitats i empreses de la Garriga, per tal de donar resposta a les seves necessitats. En definitiva, un programa per definir la Garriga dels propers anys, capaç d’abordar els reptes del present i del futur.

Us animem a tots a assistir a l’acte que celebrarem aquest divendres 19 de maig a les 19:30 h, a Can Ramos, per presentar aquest projecte engrescador per tots els que estimem la Garriga. En acabar hi haurà aperitiu per tots els assistents.

Si vols conèixer amb més detall la nostra candidata, l’equip o el programa, consulta al nostre web www.juntsxlagarriga.cat.

Junts per la Garriga

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.