Aquestes eleccions, omplim les urnes de vots nuls

Diverses assembles de base de l’ANC del Vallès Oriental demanen el vot nul per a les properes eleccions municipals dipositant una papereta del Referèndum de l’1-O

0

Fan un balanç negatiu de les polítiques, suposadament independentistes, practicades pels partits i reclamen als polítics que es comprometin per avançar amb unitat per fer efectiva la independència.

Alhora, preparen actuacions que s’aniran anunciant a les xarxes i a diferents publicacions locals. Les assemblees impulsaran una campanya única fins ara, promovent el vot nul a les poblacions següents: la Garriga, Sant Celoni, Fogars de Montclús, Gualba, Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor i Parets.

Manifest

 

Arran de les polítiques autonomistes dels partits independentistes d’ençà de les darreres eleccions, considerem urgent recuperar el protagonisme de la societat civil. Fins ara, l’ANC havia demanat el vot per als partits independentistes, però, com que les demandes de la ciutadania han quedat excloses de les agendes polítiques, en aquests comicis impulsem una campanya a favor del vot nul.

 

El canvi que demanem als partits és que compleixin el que van prometre i que tinguin un discurs coherent. Els resultats de les darreres eleccions, amb un 52% de vots independentistes, no han servit perquè els partits avancin cap a la independència. 

 

Les eleccions municipals són ara una oportunitat per mostrar el nostre desacord i el vot nul és una bona eina democràtica per fer-ho. No volem presenciar una altra vegada que el nostre vot no serveix per a res; la pressió crítica que podem fer entre tots, col·lectivament, és la més efectiva. En aquest sentit, si no hi ha canvis clars en l’acció política, mantindrem la campanya a favor del vot nul a les properes eleccions. Tornar a demanar avui el nostre vot per a partits independentistes significaria tant com avalar una política partidista i autonomista que ens col·lapsa el futur i que no ha sabut prioritzar la condició necessària per avançar significativament, que és la unitat d’acció. Volem que els partits assumeixin el seu paper i donin resposta a l’expressió del que els votants reclamem. 

 

Per això: instem la ciutadania a participar a les eleccions del 28 de maig dipositant una papereta del Referèndum de l’1-O. Amb aquest vot nul, afirmarem el nostre rebuig a la deriva autonòmica dels partits i expressarem la nostra voluntat de continuar avançant cap a la independència. Tornem a votar amb entusiasme electoral: omplim les urnes amb el nostre vot! Certament que necessitem partits polítics, però els partits polítics també ens necessiten a nosaltres.

ANC La Garriga

Article anteriorCompanys de viatge
Article següent“Presentem un programa ambiciós i, a la vegada, realista, que recull el màxim de visions de la Garriga”
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.