La CUP – la Garriga vol ampliar el parc d’habitatge públic i acabar amb els pisos buits

La número 2 de la llista de la CUP a la Garriga, Marta Folch, ha participat en un acte amb càrrecs electes de la CUP de Navàs, Cardedeu i Torelló

0

La CUP de la Garriga hem organitzat un acte aquest diumenge, 7 de maig, on s’ha fet un repàs del pas per l’Ajuntament de la Garriga en una taula rodona on també hi han participat càrrec electes de Navàs, Cardedeu i Torelló. 

La número 2 de la llista de la CUP – la Garriga per a les eleccions del 28 de maig, Marta Folch, ha explicat que la CUP ha fet, a l’Ajuntament de la Garriga, una oposició constructiva en la qual s’ha treballat, sobretot, per a la recuperació de la sobirania del poble en diversos àmbits. 

Pel què fa l’aigua, s’ha conseguit l’adhesió de la Garriga a l’Associació de Municipis per l’Aigua Pública (AMAP) i hem lluitat per evitar-ne l’externalització; una lluita que continuarà al nou mandat i que, l’organització anticapitalista, espera guanyar. 

L’habitatge ha estat un punt destacat a la taula rodona i una de les grans problemàtiques de la Garriga, ja que el preu de l’habitatge és inaccessible per a les classes populars. Per això, la CUP proposa ampliar el parc d’habitatge públic i acabar amb el centenars de pisos buits que hi ha al municipi. 

20 anys d’experiència

La CUP ja suma 20 anys d’experiència als municipis. N’ha parlat el que ha estat alcalde de Navàs, al Berguedà, Jaume Casals (Tai) i cap de llista de la CUP Navàs, que ha compartit les polítiques desplegades al municipi que han permès al poble el retorn a la sobirania. 

També hi han participat la regidora de Cardedeu, al Vallès Oriental, Mercè Falguera, per compartir la seva experiència en un govern de coalició entre CUP i ERC; i el regidor de la CUP Torelló, Cesc Manrique, que ha explicat la tasca a l’oposició des d’on s’han aconseguit molts acords amb el govern en minoria d’ERC al municipi osonenc.

Aquesta és el tercer mandat que la CUP de la Garriga es presenta a les eleccions en aquest municipi. En aquest mandat les propostes de la CUP passen pel retorn a la gestió pública de l’aigua, la mobilitat sostenible, l’habitatge accessible per a tothom i la lluita contra l’emergència climàtica amb propostes perquè els refugis climàtics, com una piscina, estiguin a l’abast de tota la població.

CUP La Garriga

Article anteriorCal fer-ho i és de justícia
Article següentDebat electoral obert al públic al Teatre de la Garriga
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.