La CUP explica la seva experiència política a Navàs, Cardedeu i Torelló

L’acte serà diumenge, 7 de maig, i hi participarà la número 2 de la llista de la CUP a la Garriga, Marta Folch

0

La CUP de la Garriga ha organitzat un acte aquest diumenge, 7 de maig, per explicar l’experiència transformadora de l’organització anticapitalista als municipis de Navàs, Cardedeu i Torelló. Es farà a l’hora del vermut, a 2/4 d’1, a la plaça de Can Dachs de la Garriga

Durant la trobada es parlarà sobre l’experiència municipalista de la CUP que ja suma més de 20 anys en la gestió municipal. Hi participarà la número 2 de la llista de la CUP la Garriga a les eleccions del 28 de maig, Marta Folch, que apuntarà les propostes de l’organització per a la Garriga. 

També hi participarà el que ha estat alcalde de Navàs, al Berguedà, Jaume Casals (Tai) i cap de llista de la CUP Navàs, que compartirà les polítiques desplegades al municipi que han permès al poble el retorn a la sobirania.

També hi participaran la regidora de Cardedeu, al Vallès Oriental, Mercè Falguera, per compartir la seva experiència en un govern de coalició entre CUP i ERC; i el regidor de la CUP Torelló, Cesc Manrique, que explicarà la tasca a l’oposició des d’on s’han aconseguit molts acords amb el govern en minoria d’ERC al municipi osonenc. 

Aquesta és el tercer mandat que la CUP de la Garriga es presenta a les eleccions en aquest municipi. En aquest mandat les propostes de la CUP passen pel retorn a la gestió pública de l’aigua, la mobilitat sostenible, l’habitatge accessible per a tothom i la lluita contra l’emergència climàtica amb propostes perquè els refugis climàtics, com una piscina, estiguin a l’abast de tota la població.

CUP La Garriga

Article anteriorXerrada “Bauhaus 1923-2023” a Can Luna de la Garriga
Article següentCal fer-ho i és de justícia
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.