Comunicat de Solidaritat Catalana per la Independència, de la Garriga

0
logosolidaritatcatalana1

L’any 2010 un nombrós grup de garriguencs i garriguenques vàrem fer un pas endavant i ens vam constituir com a grup per tal de presentar-nos a les eleccions municipals de la Garriga. El  principal motiu que teníem era la falta d’una opció independentista REAL. El temps i el “procés” ens ha donat la raó, vist l’engany perpetrat pels partits que es fan dir independentistes representats al Parlament des de l’any 2017 i fins a l’actualitat.

El segon motiu era la voluntat de fer política municipal allunyada de les ordres de partit i de la  manera tradicional de gestionar l’ajuntament.

Després de 13 anys i de 3 processos electorals, 2 amb llista pròpia i 1 amb un pacte que va  tronar a ser una enganyifa, hem decidit no concórrer més a les pròximes eleccions. Els motius?

Veiem que actualment la societat catalana no té la voluntat real de caminar cap a una  Independència Unilateral, l’única opció per nosaltres real per la llibertat de Catalunya. Ho veiem amb el suport que continuen tenint els 3 partits del procés, els 3 partits del 52%, els 3 partits que amb majories parlamentàries no fan complir el mandat de l’1O i que encara reben els vots dels catalans. Per tant, el principal motiu de l’existència de SI la Garriga, a hores d’ara no té el suport necessari.

Pel que fa al segon motiu, el fet de fer polítiques municipals fora dels partits tradicionals i de les maneres de fer de sempre, ja hi tenim avui una altra opció que es presenta a les eleccions,  encara que no s’hagin declarat obertament independentistes.

Per tot això, donem per tancada l’etapa de SI la Garriga i esperem trobar a tots els nostres simpatitzants i votants al carrer quan Catalunya torni a lluitar per la seva llibertat i passi per sobre dels partits i dels polítics vividors

VISCA CATALUNYA LLIURE i VISCA LA GARRIGA!! 

Assemblea de SI la Garriga

Article anteriorLa CUP-la Garriga presenta el seu programa polític: propostes transformadores i reals
Article següentXerrada “Bauhaus 1923-2023” a Can Luna de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.