Xerrada de la CUP sobre la gestió pública de l’aigua

Es farà aquest dissabte al migdia, 29 de maig, a la plaça Josep Mauri Serra

0

La CUP – la Garriga organitzem aquest dissabte una xerrada sobre la gestio pública de l’aigua. Es farà dissabte a 2/4 d’1 del migdia a la plaça Josep Mauri Serra de la Garriga. 

Hi intervindrà la número tres de la llista de l’organització a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, Lali Casas, que s’encarregarà d’explicar la proposta de la CUP per a la gestió d’aigua al mateix poble. Un tema cabdal per a la pròxima legislatura. 

També hi intervindran la regidora d’Ara decidim de Ripollet i exdiputada de la CUP, Pilar Castillejo, l’exdiputada i exregidora de la CUP, Maria Sirvent, ambdues amb experiències a les institucions en relació a la gestió de l’aigua.

El regidor de la CUP – la Garriga, Pep Tarradas, s’encarregarà de moderar l’acte. Actualment la CUP compta amb dos regidors al consistori que han lluitat perquè la Garriga torni a tenir el control dels recursos bàsics com l’aigua, l’energia o l’alimentació, una aposta que també compten poder impulsar aquesta legislatura.

CUP La Garriga

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal d’abril de 2023
Article següentCurset de sardanes a la Garriga
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.