Curset de sardanes a la Garriga

0

L’Agrupació Sardanista la Garriga organitza un curset de sardanes per a totes aquelles persones que en volen aprendre o bé millorar l’estil. La proposta surt de l’entitat després de copsar l’interès de molta gent per aprendre a ballar sardanes a la Garriga i voltants, en no atrevir-se a posar-se a la rotllana d’alguna de les múltiples activitats que al llarg de l’any organitza l’entitat.

Amb aquesta finalitat –de fer un curset obert i a l’abast de tothom– les sessions es duran a terme als vespres dels dijous dels mesos de maig i juny, a la placeta de Josep Maurí, al bell mig de la Garriga, fent-se grups segons edat i nivell. Les sessions començaran el 7 de maig i acabaran el 22 de juny.

Els interessats es poden apuntar contactant amb l’Agrupació Sardanista al correu agrupaciosardanistalagarriga@gmail.com o al 699 87 13 31. El preu és de 5 € tot el curs i està adreçat a joves, adults i grans.

Agrupació Sardanista la Garriga

Article anteriorXerrada de la CUP sobre la gestió pública de l’aigua
Article següentLa CUP-la Garriga organitza un acte per parlar sobre la gestió pública de l’aigua
L'Agrupació Sardanista la Garriga fomenta la sardana i la música de cobla al nostre poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.