100% La Garriga reunim 1.112 signatures i concorrerem a les properes eleccions municipals

100% la Garriga presentem 1.112 signatures, superant així més del doble dels avals necessaris, confirmant la nostra presència a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig a la Garriga

0

La llei electoral marcava per la Garriga que les agrupacions d’electors que es volguessin presentar a les eleccions municipals havien de recollir com a mínim cinc-centes firmes de ciutadans i ciutadanes del municipi amb nom, cognom, signatura i fotocòpia de DNI.

El cap de files de 100% la Garriga, Jordi Pubill, presentà dilluns 24 d’abril, davant de la JEZ (Junta Electoral de Zona) un total de 1.112 signatures recollides en dues setmanes, un cop validades pel secretari de l’ajuntament. Una demostració de força que garanteix la presència de l’agrupació d’electors a les pròximes eleccions municipals a la Garriga.

En paraules del cap de llista Jordi Pubill “aquest fet és històric, perquè mai ningú havia aconseguit doblar el nombre de signatures necessàries per poder-se presentar a unes eleccions municipals, però sobretot demostra dues coses: la capacitat de treball en grup de l’equip de veïns i veïnes de 100% i, alhora, que hem pogut arribar a molta gent i, per tant, tenim un gran aval per poder-nos presentar, encoratjant-nos a continuar treballant, presentant un bon programa, per tal d’aconseguir el canvi real que el municipi necessita”.

“La resposta dels garriguencs i garriguenques ha estat molt positiva i només podem agrair a tots els que han fet possible que a la Garriga, aquest pròxim 28 de maig, hi hagi una opció 100% de poble, allunyada dels partits polítics i dels interessos dels professionals de la política”.

“Hem pogut comprovar de ben a prop, en anar a demanar l’aval, que les nostres propostes i el nostre projecte els agradava, perquè molts veïns i veïnes estan cansats de la classe política de sempre, i han vist en la nostra candidatura, un projecte diferent, fresc, disruptiu i amb un grup de persones que volen gestionar el poble amb sentit comú i sense imposicions ideològiques ni de partit”.

Jordi Pubill presenta l’equip de 100% La Garriga

100% la Garriga presentarà la seva llista electoral el pròxim divendres 28 d’abril al carrer Banys, davant del Pou Calent, a les 19:00 hores. El cap de llista, Jordi Pubill, farà públic l’equip de veïns i veïnes que l’acompanyarà a la candidatura.

Un equip de persones provinents de diferents sectors i àmbits. Veïns i veïnes que formen part de l’agrupació d’electors de 100% la Garriga i que tenen en comú l’estima pel poble i l’objectiu de gestionar el municipi sense imposicions ideològiques ni de partit. Una llista que suma joventut i experiència per un projecte innovador, totalment municipal, que s’esdevé com l’opció per a tots aquells decebuts amb els partits polítics i els professionals de la política i que volen tornar-se a sentir orgullosos de ser de la Garriga.

La presentació serà a peu de carrer, obert i facilitant així que tota la ciutadania que ho vulgui hi pugui ser. Un acte diferent, dinàmic i allunyat del clàssic i tradicional acte polític de tota la vida. A part de la presentació de l’equip, també hi haurà música en directe a càrrec de la cantautora garriguenca Marta Mendes. En finalitzar l’acte s’oferirà un berenar als assistents.

100% La Garriga

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.