Inaugurem el local de campanya posant la sobirania dels recursos del poble al centre

Francesc Boixader: “Lluitem perquè la Garriga torni a tenir el control dels recursos bàsics com l’aigua, l’energia o l’alimentació”

0

La CUP-la Garriga hem inaugurat aquest dimecres el local de campanya per a les municipals del 28 de maig. Es tracta d’un local al C. Banys número 7 que, des d’aquest dimecres i fins al dia de les eleccions, acollirà diversos actes i també servirà per fer arribar a tothom les propostes de la CUP per a la Garriga. 

Durant la inauguració s’ha projectat el documental “Hernani Burujabe”, sobre el projecte del municipi d’Hernani, a Euskal Herria, per aconseguir la sobirania en aspectes tan diversos com l’energia, l’alimentació i les telecomunicacions, però també de les cures, l’habitatge o la diversitat.

Un projecte, el d’Hernani, serveix de referència a la CUP-la Garriga ja que, en paraules del cap de llista, Francesc Boixader: “Lluitem perquè la Garriga torni a tenir el control dels recursos bàsics com l’aigua, l’energia o l’alimentació”.

El programa de la CUP aborda la sobirania alimentària a la Garriga a través del programa Arrela’t, un projecte aprovat al Ple de l’Ajuntament per totes les forces polítiques, però al qual ningú ha donat l’impuls necessari perquè fos una realitat.

Amb el projecte Arrela’t es podrà mantenir i incentivar la producció agrícola i ramadera, també la secundària i el comerç de productes locals, a més de recuperar terres agrícoles abandonades. És un projecte molt transversal que també inclou la mobilitat sostenible o l’energia.

“No només és un projecte per a la sostenibilitat econòmica del poble, si no que també és una eina del municipi per fer front al canvi climàtic”, ha concretat Boixader. Per tot això, la CUP proposem, entre altres coses, crear una regidoria del sector agrari amb una tècnica de dedicació exclusiva.

El pròxim acte organitzat per l’organització municipalista serà el dia 29 d’abril amb un acte sobre l’aigua pública a la Garriga.

CUP La Garriga

Article anteriorL’equip Valiente, un projecte transversal amb moltes cares noves
Article següentEl vermutet del Lluís, concert homenatge al músic Lluís Vidal Prats a la Garriga
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.