Inauguració, aquest dimecres, del local de campanya per a les municipals del maig

La inauguració inclourà un berenar i la projecció del documental “Hernani Burujabe”

0

La CUP-la Garriga inaugurarà aquest dimecres, 19 d’abril, al vespre el local de la campanya per a les municipals del 28 de maig. Es tracta d’un local al C. Banys número 7 que, des d’aquest dimecres i fins al dia de les eleccions, acollirà diversos actes i també servirà per fer arribar a tothom les propostes de la CUP per a la Garriga. 

El primer acte serà aquest dimecres a partir de les 7 de la tarda. Hi haurà berenar per a tothom que hi assisteixi i tot seguit es projectarà el documental “Hernani Burujabe”, sobre el projecte del municipi d’Hernani, a Euskal Herria, per aconseguir la sobirania en aspectes tan diversos com l’energia, l’alimentació i les telecomunicacions, però també de les cures, l’habitatge o la diversitat. 

Hi assistiran els primers noms de la llista de la CUP: Francesc Boixader, Marta Folch i Eulàlia Casas. També hi serà el regidor de la CUP Cardedeu, Hug Luchetti, i es comptarà amb la intervenció d’un dels autors del documental, Iker Eizagirre. 

Precisament, el programa de la CUP aborda la sobirania alimentària a la Garriga a través del programa Arrela’t, un projecte aprovat al Ple de l’Ajuntament per totes les forces polítiques, però que ningú li ha donat l’impuls necessari perquè fos una realitat.

Amb el projecte Arrela’t podrem mantenir i incentivar la producció agrícola i ramadera, també la secundària i el comerç de productes locals, a més de recuperar terres agrícoles abandonades. És un projecte molt transversal que també inclou la mobilitat sostenible o l’energia. Per això, la CUP proposa, entre altres coses, crear una regidoria del sector agrari amb una tècnic de dedicació exclusiva.

CUP La Garriga

Article anteriorDolors Castellà presenta la llista electoral republicana de la Garriga
Article següentL’equip Valiente, un projecte transversal amb moltes cares noves
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.