Exposició de collage, disseny i arts digitals, “Què vols ser quan siguis gran?”

Podeu veure-la fins el 31 de març a la Biblioteca Núria Albó de la Garriga i de l’1 al 28 d’abril a l’EMAD de la Garriga

0

L’exposició s’emmarca dins dels actes del 8 de març i presenta les obres creades per joves dissenyadors basades en les vivències i anhels de dones grans inspiradores. Dones d’edat que pensen en el futur i estan plenes de somnis i determinació.

La iniciativa ha estat punt de trobada de dues generacions allunyades en l’edat, però que coincideixen amb anhels i determinació. Elles han compartit les seves vivències i expectatives amb la Sabrina Badri, en Marino Franco, l’Alex Sánchez i en Roy Ayllon i ells –alumnes dels cicles de grau superior de gràfic de l’EMAD– les han expressat en les seves obres vibrants i plenes de color. També han participat en la campanya publicitària i el disseny del muntatge de l’exposició.

És un projecte a quatre mans entre la Filanda, Espai de creació, que lidera la iniciativa, l’EMAD de la Garriga, la Fundació Asil-Hospital de la Garriga i compta amb el suport de la Biblioteca Núria Albó. S’emmarca dins del programa CooperArt d’innovació i transferència de coneixement, un dels objectius de l’EMAD, involucrar-se en iniciatives que afavoreixin i teixit artístic i cultural de la Garriga.

L’Escola Municipal d’Art i Disseny de la Garriga, EMAD, és l’únic centre del Vallès Oriental que imparteix cicles formatius d’Arts plàstiques i disseny com Creació d’Objecte i Moble, COM, Assistència al producte gràfic interactiu, Gràfica publicitària i Gràfica interactiva. Cicles professionalitzadors on s’imparteix art, disseny i tecnologia, coneixements de futur i demanda dins del món laboral.

Grans dones: ROSER RIERA, ROSER PÉREZ, ROSER HOMAR, ROSA BORRELL, PETRA ROSADO, MONTSERRAT PORCAR, MERCÈ RIBERA, MARIA PAGÈS, MAGDA DALMAU, FELISA OVIEDO, CECILIA VIDIELLA, CARMEN MATA, CARME PELLICER i AGUSTINA GENDRE.

EMAD Escola Municipal d’Art i Disseny

Article anteriorLa llista de la CUP a les municipals l’encapçalen Francesc Boixader, Marta Folch i Eulàlia Casas
Article següentRenovació de la Junta Local de l’ANC La Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.