Concert de romanços de l’Europa oriental i occidental: ¿Dólos mis amores?

0

Un concert que és un viatge a través de diferents tradicions europees de poesia popular, posant èmfasi en la tradició baladística i connectant Europa, d’oest a est. És una col·laboració de dos artistes i estudiosos d’aquestes tradicions, cadascun especialitzat en el folklore dels seus respectius països d’origen, sempre buscant punts de connexió dins l’experiència humana.

Maria Krupoves encarna l’Europa de l’est, cantant cançons en polonès, lituà, rus, bosnià i belorús que ella mateixa ha recopilat en les seves investigacions; Tomás Lozano encarna l’Europa occidental, cantant en català, castellà i francès i de vegades component música per als textos originals i revivint-los. Totes les cançons van acompanyats d’exquisits arrenjaments fets per als mateixos artistes fusionant les seves propies cultures i creant nous sons amb un toc modern a temes tradicionals.

MÚSICS

DATA I HORA

  • Diumenge 5 de març a les 18 h a l’esglèsia de la Doma de la Garriga. Taquilla inversa.
Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de febrer de 2023
Article següent‘Garrigarencs’, l’exposició de retrats dibuixats per Pere Iglesias
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.