Ordre del dia del Ple municipal de febrer de 2023

0
Fotografia del Ple municipal de maig 2021 - Autor: Ajuntament de la Garriga

El dimecres 22 de febrer de 2023 a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga a la Sala Polivalent de Can Luna, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. Qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta de la sessió anterior, corresponent al Ple ordinari de 25 de gener de 2022

2. Donar compte al Ple de l’ajuntament dels decrets, resolucions de l’alcaldia i acords de la JGL. 

3. Donar compte de l’informe de la Intervenció relatiu a la remissió de dades al MINHAP de l’execució del pressupost dels 4rt trimestre del 2022. 

4. Aprovació de les tarifes del servei municipal de taxi per l’any 2023 . 

5. Interpretació del contracte de concessió del servei de les piscines municipals en relació a l’espai destinat al tennis taula, i desestimació de la petició formulada per la concessionària per a l’abonament de les despeses de manteniment d’aquest mateix espai.

6. Canvi d’interventora del contracte de gestió del servei de l’escola bressol municipal “Les Caliues”. 

7. Aprovació de la modificació de les bases d’execució del pressupost corresponent a l’exercici econòmic del 2023. 

8. Modificació dels requisits bàsics de fiscalització i intervenció limitada prèvia de l’Ajuntament de la Garriga i de l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació. 

9. Aprovació expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits. Factures 2022. 

10. Modificació de les clàusules del conveni de gestió urbanística aprovat en sessió plenària de 27 d’abril de 2011 referit a la permuta de la fàbrica de Can Luna.

11. Aprovació de la suspensió de llicencies durant un any per parcs solars fotovoltaics en tot l’espai no urbanitzable del terme municipal de la Garriga. 

12. Sol·licitud del traspàs la titularitat d’un tram de la carretera provincial BP 5107 a favor de l’ajuntament de la Garriga. 

13. Moció, que presenten els grups municipals d’ERC+Acord-AM, JUNTS, CUP-AMUNT, PSC-CP, i els regidors/es no adscrits Sra. Grau, Sr. Pubill, Sr. Bernaldo, Sr. Esteban, per reconèixer la il·legalitat dels tribunals franquistes i el caràcter il·legal i radicalment nul de totes les condemnes i sancions. 

14. Precs i Preguntes.

Article anteriorEl Carnestoltes torna a la Garriga amb festa final
Article següentConcert de romanços de l’Europa oriental i occidental: ¿Dólos mis amores?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.