Recollida de signatures perquè s’atorgui la Creu de Sant Jordi a Albert Benzekry i Fortuny

0

Des d’aquest proppassat 13 de febrer, i fins el 12 de març, la ciutadania podrà sumar-se a la campanya de recollida de signatuers per tal que el cronista de la Garriga Albert Benzekry i Fortuny rebi la distinció de la Creu de Sant Jordi.

La petició prové d’una moció presentada i aprovada per tots els grups municipals al Ple del desembre passat i pretén lliurar-la al Parlament de Catalunya, juntament amb les signatures de garriguencs i associacions municipals, a qui se’ls facilitarà un formulari específic.

D’aquesta manera, els majors de 16 anys podran sumar-se a la petició mitjançant els fulls que podran trobar als següents equipaments fins el 12 de març: l’Ajuntament, l’EMM, Can Luna, la Torre del Fanal, l’EMAD, el pavelló de Can Noguera, el pavelló de Can Violí, Can Raspall, el casal de la gent gran “L’Esplai” i la Biblioteca Núria Albó.

Article anteriorÁngel Guillén presentarà a Can Raspall un estudi sociològic, polític i d’inquietuds dels garriguencs
Article següentEl Ball de Gitanes de la Garriga sortirà a plaça amb un nombre rècord de balladors
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.