Xerrada i espectacle a la primera activitat del Cicle Malhivern 2023

0

Aquest divendres 27 a les 19:30 h arranca la primera activitat del Cicle Malhivern 2023 amb una xerrada que es centra en la cultura i l’art, amb objectiu incidir en les seves potencialitats, centrant-se en la capacitat de socialitzar i construir alternatives al sistema actual.

La xerrada comptarà amb la col·laboració del Grup d’Estudi Rosa Luxemburg i com a ponents tindrem la Magrana, el Cor Popular de Ciutat Vella.

Tot seguit, gaudirem de l’espectacle de “Diveu, un tribut a les dones”: un conjunt de peces musicals amb un missatge d’igualtat, escrites majoritàriament per dones, acompanyades de petites escenes teatrals entre cadascuna d’elles.

Saligardes… això ja comença! Us hi esperem!

Saligarda La Garriga

Article anterior9è Aplec d’hivern de la sardana de la Garriga
Article següentTot llest per l’11a edició de la Fira de la Botifarra
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.