Ordre del dia del Ple municipal de gener de 2023

0
Fotografia del Ple municipal de maig 2021 - Autor: Ajuntament de la Garriga

El dimecres 25 de gener de 2023 a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga a la Sala Polivalent de Can Luna, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. Qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta de la sessió anterior, corresponent al Ple ordinari de 21 de desembre de 2022

2. Donar compte al Ple de l’ajuntament dels decrets, resolucions de l’alcaldia i acords de la JGL. 

3. Donar compte dels informes de la tresoreria relatius a la remissió de dades al MINHAP de la morositat i període mitjà de pagaments a proveïdors (PMP). Quart trimestre del 2022. 

4. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal I05, reguladora de l’Impost sobre el valor dels terrenys de naturalesa urbana. 

5. Desestimació de l’autorització de compatibilitat al personal municipal, senyora CFR. 

6. Desestimació de l’autorització de compatibilitat del personal municipal, senyor MCS. 

7. Desestimació d’autorització de compatibilitat al personal municipal, Sra. TCR. 

8. Aprovació de la modificació de la Relació de Llocs de Treball de l’OAMC per a la incorporació del lloc de treball d’administratiu/iva. 

9. Aprovació inicial de la denominació “Passatge U d’Octubre” a l’espai i la placeta situats entre l’Auditori i l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich de la Garriga. 

10. Inici de l’expedient i encàrrec a la Comissió d’Urbanisme i habitatge per a la redacció de la proposta de l’Ordenança de verificació dels habitatges buits de la Garriga.  

11. Aprovació del Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) de la Garriga. 

12. Inici de l’expedient i encàrrec a la Comissió de Participació i barris per la redacció de la proposta del Reglament d’ús de l’Espai Jove de Can Luna. 

13. Moció, que presenten els grups municipals de la CUP-Amunt i JUNTS per la Garriga, per la realització del cens d’edificis públics que contingui amiant.

14. Precs i Preguntes.

Article anteriorL’Ateneu Popular El Safareig inaugura local aquest dissabte
Article següent9è Aplec d’hivern de la sardana de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.