9è Aplec d’hivern de la sardana de la Garriga

0

Aquest diumenge 29 de gener el pavelló de Can Noguera s’omplirà de sardanistes vinguts d’arreu en el marc del 9è Aplec d’hivern. Aquesta és la intenció que té l’entitat organitzadora, l’Agrupació Sardanista la Garriga. La cita, que comptarà amb l’actuació de les prestigioses cobles Montgrins i La Principal del Llobregat començarà a dos quarts de 5 de la tarda i s’hi interpretaran un total de 18 sardanes. D’entre aquestes, cal destacar-ne dues dedicades a la població, com són ‘Sardanistes garriguencs’ del jove compositor local Marçal Ramon així com ‘La Garriga’ del mestre Francesc Mas Ros, la darrera que s’interpretarà.

L’aplec també inclourà la Prova del Bon Sardanista, un conjunt de 10 preguntes per posar a prova els coneixements sobre la sardana dels assistents a l’acte. Alhora, tindrà lloc una sardana de concurs. A la mitja part, hi haurà coca i cava per als participants.

Aquest és el primer Aplec d’hivern que es podrà celebrar amb normalitat després de la pandèmia, ja que durant els anys 2021 i 2022 no es va poder celebrar com sempre s’havia fet. L’aplec acabarà amb el Ball de Rams i l’entrega de premis a les colles participants a la sardana de concurs. 

Aquesta activitat és la primera que aquest 2023 organitza l’Agrupació Sardanista la Garriga.

Agrupació Sardanista la Garriga

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de gener de 2023
Article següentXerrada i espectacle a la primera activitat del Cicle Malhivern 2023
L'Agrupació Sardanista la Garriga fomenta la sardana i la música de cobla al nostre poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.