L’Ateneu Popular El Safareig inaugura local aquest dissabte

0

Després de poc més d’un any consolidant-se com a col·lectiu i buscant un espai adequat, el proper 14 de gener El Safareig obre les portes del local del carrer dels Horts número 8. Tot i que l’entitat va néixer amb l’objectiu de tenir local, la pressió especulativa de la Garriga no ha posat fàcil que l’Ateneu aconseguís un lloc físic. Però mesos de perseverança han donat fruit i aquest dissabte presentarem una seu social que pretén ser un espai de trobada obert a diferents persones, col·lectius i entitats del poble, a la vegada que volem que sigui un viver d’activitats per difondre, promoure i aprofundir en propostes de caràcter anticapitalista que promoguin la lluita antifeixista, l’ecologisme, el feminisme i la defensa dels drets LGBTIQ+, així com la defensa de la llengua catalana i la cultura popular.

Dissabte, l’Ateneu obrirà les portes a les 10:30 h amb una presentació de l’espai i un esmorzar seguit del pregó i un ball d’homenatge. A partir d’aquí el dia avançarà en una jornada de convivència i presentació del projecte amb activitats adreçades a diferents edats, perfils i interessos com són actuacions musicals, una xerrada, un dinar popular, jocs de taula, espai infantil i un espai de barra.

Per a reservar tiquet pel dinar popular s’ha d’enviar correu electrònic a ateneusafareig@gmail.com i per formar equip pel joc de taula cal inscriure’s en aquest enllaç.

Ateneu Popular El Safareig

Article anteriorEstranger i veí de la Garriga? Exerceix el dret de votar!
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de gener de 2023
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.