Esquerra la Garriga inaugurem el local electoral al centre

Serà l’espai d’informació i de trobades de la campanya del 2023

0

Esquerra Republicana de la Garriga hem celebrat aquest dijous 22 de desembre la inauguració del local electoral per a la campanya de les municipals del maig del 2023. L’espai es troba a la plaça de l’Església del poble i serà un dels punts de difusió del missatge de la candidatura a l’alcaldia de Dolors Castellà i del seu equip.

L’acte va comptar amb una vintena d’amics i militants d’esquerra i membres dels grups de suport per a l’elaboració del programa electoral. L’espai és modulable, de manera que permet reunions de petit format, activitats administratives i també acollir actes per a unes poques desenes de persones.

L’alcaldessa Dolors Castellà ha agraït a totes les persones que han col·laborat amb l’adequació del local, que han repintat l’interior i han actualitzat les instal·lacions. Aquest, permetrà recollir material informatiu i, en certs moments, respondre a plantejaments de la ciutadania. 

ERC La Garriga

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de desembre de 2022
Article següentEstranger i veí de la Garriga? Exerceix el dret de votar!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.