Ordre del dia del Ple municipal de desembre de 2022

0
Fotografia del Ple municipal de maig 2021 - Autor: Ajuntament de la Garriga

El dimecres 25 de desembre de 2022 a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga a la Sala Polivalent de Can Luna, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. Qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta de la sessió anterior, corresponent al Ple ordinari de 30 de novembre de 2022

2. Donar compte al Ple de l’ajuntament dels decrets, resolucions de l’alcaldia i acords de la JGL. 

3. Aprovació del calendari de sessions plenàries per l’any 2023. 

4. Inici d’expedient i encàrrec a la Comissió de participació i barris de  la revisió i modificació de l’Ordenança de policia i bon govern (G00). 

5. Aprovació de la baixa de drets reconeguts d’exercicis anteriors. 

6. Desestimació al·legacions i aprovació definitiva de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I01, reguladora de l’Impost sobre béns immobles.

7. Desestimació al·legacions i aprovació definitiva de la modificació de l’ordenança fiscal I04, reguladora de l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres. 

8. Desestimació al·legacions i aprovació definitiva de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I05, reguladora de l’Impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana. 

9. Aprovació definitiva de l’ordenança municipal reguladora de la taxa per llicències o la comprovació d’actes o actuacions comunicades en matèria d’urbanisme. (Ordenança municipal núm. T06).

10. Aprovació inicial de les “Bases que han de regir les condicions d’accés al programa d’arranjaments d’habitatges promogut per la Diputació de Barcelona” al municipi de la Garriga. 

11. Aprovació del Pla estratègic de subvencions de l’Ajuntament de la Garriga per a l’any 2023. 

12. Moció, que presenten els grups municipals del PSC-CP, CUP-Amunt, Ciutadans, JUNTS per la Garriga i els regidors no adscrits, demanant l’assignació d’una plaça de Tècnic en educació infantil (TEI) a l’escola Tagamanent. 

13. Moció, que presenten tots els grups municipals i els regidors no adscrits del plenari de la Garriga, per demanar la creu de Sant Jordi per al Sr. Albert Benzekry i Fortuny.

14. Precs i Preguntes. 

Article anteriorComunicat d’El Brou del Mestre sobre Cap d’any 2022
Article següentEsquerra la Garriga inaugurem el local electoral al centre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.