Elaborem un pressupost alternatiu per als 5 anys vinents i acollim la campanya “Un País en Marxa”

0

La CUP de la Garriga presentem el proper 17 de desembre a la plaça Josep Maurí (davant l’EMM) un document amb les nostres propostes d’ordenances fiscals i pressupostos municipals de la Garriga pels propers 5 anys. Un pressupost alternatiu on figuren 116 propostes en àmbits de mobilitat, habitatge, educació, serveis municipals o l’atenció a les persones, entre d’altres. 

Treballem per un model de poble més solidari, igualitari i sostenible i tenim molt clar que els pressupostos municipals, les ordenances fiscals i els preus públics són tres instruments de gran incidència política, ja que representen una de les principals eines amb les quals l’Ajuntament pot tenir un paper rellevant en la redistribució de la riquesa. Per això, hem treballat aquest extens document, que podeu consultar aquí.

La intenció de la nostra organització política és fer servir el treball fet durant aquests gairebé quatre anys de mandat durant les negociacions de pressupostos i generar una proposta alternativa per tal de marcar les línies d’actuació de la CUP pel proper mandat. L’objectiu és plantejar unes línies clares de cara a ser una alternativa de govern real. Posant en valor els principis polítics que defensen: la justícia social, el repartiment de la riquesa i del treball, l’eficiència, l’educació, la cultura com a espai de creació i cohesió, la transparència, les polítiques feministes, la sostenibilitat o la municipalització de béns i serveis. Aquestes polítiques són les que ajudaran a fer front a les emergències climàtiques, energètiques i la crisi econòmica que se’n desprèn.

A més, realitzem la presentació del pressupost alternatiu juntament amb un acte d’abast nacional en el marc de la campanya “Un país en marxa”. Una iniciativa de la CUP nacional que té com a objectiu debatre i exposar la proposta política de cara a les eleccions municipals amb la militància de tot el territori i les persones interessades pel projecte polític de la CUP. Aquesta campanya, en forma de gira per totes les territorials dels Països Catalans, ha escollit la Garriga per a realitzar l’acte del Vallès Oriental. 

En l’acte hi participaran l’actual diputat de la CUP al Parlament, Carles Riera, l’ex-diputada Maria Sirvent i el membre del secretariat nacional, Hug Lucchetti. 

  • Dia: Dissabte 17 de desembre.
  • Lloc: Plaça de Josep Maurí, davant l’EMM Josep Aymerich.
    • 12:30 h: Roda de premsa de presentació del pressupost alternatiu amb Pep Tarradas i Irene Puig (regidors de la CUP de la Garriga) i Carles Riera (diputat al Parlament)
    • 17h: Acte polític “Un país en marxa” amb Carles Riera, Maria Sirvent (ex-diputada al Parlament) i Hug Lucchetti (secretariat nacional i regidor de la CUP de Cardedeu).
    • 18h: Clausura de l’acte amb PD Tella.

CUP La Garriga

Article anteriorPresentació del llibre ‘Cuixà, exili i refugi’ de Jordi Tomàs
Article següentUn conte solidari per la Marató de TV3
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.