David Vossen, alumne de COM, premiat en els XI Premis Jordi Pujiula del PEHOC

0

El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca, PEHOC, organitza els premis Jordi Pujiula als treballs de recerca de batxillerat i projectes finals de cicles formatius. Enguany, el projecte premiat en la modalitat Disseny Tècnic i Edificació ha estat l’expositor per a llibres de l’alumne David Vossen per a la llibreria Strogoff de la Garriga. L’expositor alhora actua d’escala mòbil i espai multifunció. És l’obra final del cicle formatiu Creació d’Objectes i Moble curs 2022/2023.

El lliurament de premis va ser el 22 d’octubre a la sala el Torín d’Olot. El jurat va valorar, entre d’altres: el grau d’aplicabilitat al món empresarial, el rigor del disseny i de planificació de les fases del projecte, els recursos conceptuals i teòrics emprats, les aportacions innovadores i la viabilitat del projecte. Finalment, com el projecte s’ajusta a les competències professionals del cicle formatiu de referència.

El cicle formatiu de Creació d’Objecte i Moble de l’EMAD té com a finalitat formar professionals polivalents amb capacitat d’intervenir en els processos de disseny i construcció d’elements que tenen com a element central la fusta. Aquest s’ajusten a les necessitats amb un enfocament innovador, sostenible i de proximitat al municipi de la Garriga.

També han estat seleccionats els projectes de la Mar Montilla i de la Lilly Espín.

Article anteriorKafetes per poder fer coixí
Article següentXerrada-concert ‘La viola de roda, 1000 anys d’història’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.