La formació Xiula ha actuat a l’escola Tagamanent

Aquest programa apropa a centres educatius artistes destacats del panorama musical català per fomentar entre els alumnes el consum responsable d'aliments. Aquest dimarts, 15 de novembre, l'activitat es va fer a la Garriga

0
L’artista convidat es fa un autoretrat amb tots els alumnes assistents al ‘Bo, sa, d’aquí’

Xiula han ofert una xerrada i una actuació a la Garriga. El singular concert formava part de la promoció del projecte ‘Bo, sa, d’aquí’, que impulsa l’empresa Grup Taleus i que vol acostar als infants i adolescents al consum d’aliments de forma responsable.

L’activitat consta d’una xerrada i col·loqui amb els músics convidats, que comparteixen una hora amb els alumnes. També hi són convidats directius de l’escola, responsables de càtering i cuina i autoritats locals, en el benentès que, segons els impulsors, “tots tenen un paper determinant en aquest projecte que culmina amb el lliurament del certificat a l’escola que demostra que estan fent una bona feina amb l’alimentació dels infants”. Així, per exemple, a la Garriga, han estat rebuts per l’alcaldessa Dolors Castellà, qui ha compartit una bona estona del temps d’esbarjo dels nens i nenes.

L’11 de novembre es va estrenar el programa de Canal Taronja de televisió i les Televisions Digitals Independents de Catalunya (TDI) ‘Bo, sa, d’aquí’ on es viuen aquests emocionants moments pels infants dels centres escolars en conèixer els seus ídols. Properament, el programa tindrà com a protagonista la Garriga

Bo, sa d’aquí

Article anteriorÀlex Valiente serà el candidat del PSC de la Garriga a les eleccions municipals
Article següentJoan Garriga presenta ‘Ànima de sal’, de Jordi Sedó, a la Llibreria Strogoff
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.