Kafetes per poder fer coixí

0

Aquest dissabte 19 de novembre torna una fantàstica Kafeta per donar vida al poble. Durem a terme el clàssic concurs de Punxa Discos per comptar amb noves incorporacions de cara a les properes edicions saligardenques! 

Començarem la tarda amb una cercavila popular que iniciarem a la Torre del Fanal a les 18:30 h. Una vegada arribats a Can Luna, tindrem sopar (apte per a celíacs i vegetarians) i seguirem la festa a ritme de la millor música que ens brindaran les concursants.

Tenint en compte que la Saligarda aposta per l’autonomia econòmica respecte l’Ajuntament i per garantir la qualitat de la Saligarda d’estiu i la Festa Major Malhivern, organitzarem una sèrie de Kafetes durant l’any per tal de fer una mica de calaix. Per tant, és MOLT important contribuir a la barra i evitar el botellot.

Tenim moltes ganes de veure-us altra vegada i que pugueu votar la vostra PD preferida. 

Saligarda La Garriga

Article anteriorJoan Garriga presenta ‘Ànima de sal’, de Jordi Sedó, a la Llibreria Strogoff
Article següentDavid Vossen, alumne de COM, premiat en els XI Premis Jordi Pujiula del PEHOC
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.