Presentem 51 propostes per als pressupostos municipals del 2023

0

La CUP de la Garriga hem presentat un document per la negociació d’ordenances fiscals i els pressupostos municipals de la Garriga del 2023, on figuren 51 propostes en àmbits de mobilitat, habitatge, educació, serveis municipals o l’atenció a les persones, entre d’altres.

Aquesta organització política, que treballem per un model de poble més solidari, igualitari i sostenible, tenim molt clar que els pressupostos municipals, les ordenances fiscals i els preus públics són tres instruments de gran incidència política, ja que representen una de les principals eines amb les quals l’Ajuntament pot tenir un paper rellevant en la redistribució de la riquesa. Per això, hem treballat aquest extens document i que podeu consultar al nostre web.

La nostra intenció és nodrir els pressupostos dels valors i principis polítics que defensen: la justícia social, el repartiment de la riquesa i del treball, l’eficiència, l’educació, la cultura com a espai de creació i cohesió social, la transparència, les polítiques feministes, la sostenibilitat o la municipalització de béns i serveis. Aquestes polítiques són les que ajudaran a fer front a les emergències climàtiques i energètiques i la crisi econòmica que se’n desprèn.

Entre les propostes que fem hi ha la d’augmentar les places a l’escola bressol Les Caliues, augmentar els recursos al Casal de la gent gran, unir tots els trams del carril bici perquè sigui útil, o impulsar el projecte Arrela’t (que fa massa temps que està aturat). També, en l’àmbit de l’habitatge, presentem un seguit de propostes per poder garantir el dret a un habitatge digne per a tothom i evitar que el jovent no hagi de marxar del poble, com és la creació del Pla Local d’Habitatge o la inspecció de pisos buits.

CUP La Garriga

Article anteriorEl Kit Digital arriba també a la Garriga
Article següentÀlex Valiente serà el candidat del PSC de la Garriga a les eleccions municipals
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.