Dolors Feliu, Vicent Partal i Josep M. Vilajosana visiten la Garriga en el marc de la Conferència Nacional de l’ANC

L'Assemblea Nacional Catalana organitza un cicle de xerrades per preparar i presentar al mateix temps la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista

0

Com sabeu, des de l’Assemblea Nacional Catalana hem estat defensant la necessitat de superar ja l’autonomisme i la dominació espanyola fent efectiu el mandat del Primer d’octubre del 2017, per tant, aixecant la suspensió de la DUI aprovada per el Parlament de Catalunya.

Per tal de fer efectiu aquest mandat, l’Assemblea s’ha fitxat com a horitzó aquesta legislatura, que, com ja sabeu, finalitzarà el 2025. Ara bé, un escenari d’aquesta magnitud no es pot improvisar, i és en aquest sentit que convoquem la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista. Volem definir conjuntament quines són les actuacions necessàries a realitzar per part de les institucions i el moviment social, i quins són els compromisos que plegats assumim com a moviment per la independència per fer-les realitat.

Per tal de preparar la Conferència Nacional, estem portant a terme un cicle de xerrades que tenen com objectiu mobilitzar el territori, amb un missatge clar: en començat un nou cicle que volem culminar al 2025 fent efectiva la DUI. Les xerrades també han de servir per contactar amb totes les associacions i entitats que estan treballant des del territori.

Al Vallès Oriental, concretament, la farem el dia 22 de novembre a les 7 del vespre, al Cinema Alhambra de la Garriga (Carrer Calabria 13). Unes ponències moderades pel periodista Vicenç Relats i que comptaran amb Dolors Feliu (presidenta de l’ANC), Vicent Partal (director de Vilaweb) i Josep M. Vilajosana (Catedràtic de Filosofia del Dret a la UPF).

Us convidem a participar-hi perquè ens pugueu explicar les vostres propostes, que recollirem i serviran com a punt de partida per a la Conferència Nacional del mes de febrer.

La inscripció a la conferència nacional del proper mes de febrer està oberta a particulars i organitzacions i es pot fer a través del web de l’ANC.

ANC La Garriga

Article anteriorMarta Rovira: “Les dones d’ERC som aquí per decidir quin és el nostre destí”
Article següentEl Kit Digital arriba també a la Garriga
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.