Rebel·lió Nadalenca al Teatre de la Garriga

0

El proper 20 de novembre a la tarda, el Teatre de la Garriga El Patronat acollirà dues funcions de l’espectacle ‘Rebel·lió nadalenca’.

L’obra tracta sobre una dona, la Clara, que no celebra Nadal perquè, arran d’una discussió amb la seva mare, a poc a poc ha anat perdent la il·lusió. És llavors quan els seus objectes de decoració de Nadal, que porten uns anys tancats en una caixa, es rebel·len i surten la nit Nadal per recordar-li per què és tan important celebrar aquestes festes i tot el que impulsen i ens recorden. Valors com la solidaritat, l’amistat, l’amor… i la importància de parlar, ja que per moltes coses que passin, la gent que t’estima sempre estarà al teu costat.

L’espectacle, dirigit per Montse Estrada, és un espectacle infantil ple d’humor, màgia i amor apte per a tota la família. Té una durada de 45 minuts i compta amb 7 artistes a l’escenari que ens explicaran aquesta bonica història a través del teatre i la dansa.

Les entrades es poden reservar al telèfon: 606 37 37 79

Article anteriorTaller de fotografia de viatges amb Tino Soriano
Article següentMarta Rovira: “Les dones d’ERC som aquí per decidir quin és el nostre destí”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.