Es presenta la plataforma ‘Un impuls per la Garriga’

2

Es tracta d’una plataforma cívica de caràcter municipal, formada per un conjunt de dones i  homes de la Garriga que estan interessats i preocupats pel municipi, provenen d’orígens polítics diferents, amb implicació en partits locals, en entitats i associacions, i també ciutadans que fins ara no s’havien implicat en temes municipals i de l’àmbit associatiu.

L’encarregat de presentar la plataforma ha estat Joan Rodríguez Teruel, que ha destacat que “tots coincidim en l’estima per la Garriga i l’orgull que sentim pel nostre poble” i ha detallat els motius pels quals ha sorgit la plataforma: “sentim un profund descontentament amb la política del nostre municipi, no ens hi veiem representats pel nostre govern i tenim massa elements d’insatisfacció”.

Som molt crítics amb el Govern municipal, “no ens reconeixem en el lideratge de l’alcaldessa ni els membres de l’equip de govern” ha explicat Rodríguez Teruel, i “tampoc ens agrada la dinàmica general de la política local, doncs als ciutadans no se’ns escolta ni se’ns té en compte”. Els membres de la plataforma comparteixen el malestar per l’actual manera de fer del Govern de la Garriga. 

S’ha posat sobre la taula una enquesta feta fa pocs mesos al municipi, que reflecteix, diu, aquesta situació de descontentament. Un exemple és que un 55% de la població no sap a qui votarà a les properes eleccions municipals.

La posada en marxa de la plataforma Un impuls per la Garriga, “és un toc d’atenció per dir que això no pot continuar així”, ha explicat Rodríguez Teruel, que ha concretat: “hem de canviar la política actual, volem una política més participativa i de respecte a les diverses opinions i idees”.

També considerem que, des de fa molt de temps, a la Garriga es parla més del que divideix que del que uneix i, a això, s’hi suma que “els governants utilitzen temes de política general per dissimular la seva ineficàcia en aquelles competències que els pertoquen”.

De la presentació n’ha sorgit una petició: “exigim als qui aspirin a ser els nostres representants un compromís per establir una nova metodologia de fer política i governar la Garriga”.

Impuls La Garriga

Article anteriorMultitud d’actes al 39è aniversari de la Penya Barcelonista de la Garriga
Article següentEl garriguenc Albert Benzekry publica ‘Entre fotos i papers’, el seu llibre més personal
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.